Refund aanvraag Cirque du Raw

Het is voor iedereen even schakelen geweest de afgelopen periode, dit geldt natuurlijk ook voor jullie als bezoekers, van een vol geplande partyagenda naar plotseling even helemaal niets. Wij voelen ons gesteund door de vele begripvolle en positieve reacties en willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor jullie begrip en geduld de afgelopen weken.

Wij hebben er achter de schermen alles aan gedaan om het zo goed mogelijk te regelen. De tickets voor Cirque du Raw zullen zoals beloofd worden terug betaald. De kopers die via winacties servicekosten hebben betaald komen ook in aanmerking voor restitutie en hebben deze mail ook ontvangen. 

Je hebt tot uiterlijk 30 april 23:59u 2020 om je restitutie aan te vragen. Alle restituties zullen na deze datum worden verwerkt door Paylogic.

De gewonnen tickets via Appic en I’M IN komen te vervallen, deze zijn ook voor een volgende editie niet geldig. Gekochte tickets via deze kanalen hebben uiteraard wel recht op restitutie. De tickets gekocht via I’M IN hebben mail ontvangen vanuit ons, neem voor de gekochte tickets via Appic rechtstreeks contact met Appic op.

Kopers die een ticket hebben gekocht via Ticketswap krijgen een mail van Ticketswap met daarin de vervolgstappen om restitutie aan te vragen. 

Mijn ticket refunden

We hadden graag feest met je gevierd maar het heeft helaas niet zo mogen zijn.
We laten je ticketgelden refunden via onderstaande knop.

Ticket voor volgend feest

Er staat nog geen datum gepland voor het volgende
event wegens de huidige omstandigheden, we houden jullie op de hoogte!